Datum

Dag van de mantelzorg Son en Breugel 2023

Inhoud

10 November is het de Dag van de Mantelzorg. Overal in het land vind je onzichtbare helden, jong en oud, van het kleinste dorp tot de grootste stad, er zijn er bijna 5 miljoen. Wat jij doet als mantelzorger is niet vanzelfsprekend, het is bijzonder en verdient waardering. Daarom zetten we in de week van 10 november mantelzorgers in de schijnwerpers: want die zorg mag gezien worden! In heel het land zijn in deze week activiteiten, speciaal voor mantelzorgers.

Steunpunt Mantelzorg Son en Breugel organiseert diverse momenten in het teken van de Dag van de mantelzorg. Op deze momenten worden de mantelzorgers in de gemeente Son en Breugel in de schijnwerpers gezet. Vooraf aanmelden is gewenst. 
LET OP: Heb je een mantelzorgwaardering aangevraagd en als ophaalmoment gekozen voor een van deze momenten, dan hoef je niet nogmaals aan te melden.

Diner: ongedwongen in contact zijn met andere mantelzorgers en genieten van een diner. Een avondje genieten van lekkers en ondertussen met anderen bijpraten/ kennismaken.
Wanneer:     donderdag 9 november van 18.00-21.00 uur
Waar:           Het Dommelhuis, Kerkplein 5 in Son

Lunch: aan sfeervol gedekte tafels met andere mantelzorgers ongedwongen genieten van en lunch. Een mogelijkheid om andere mantelzorgers te leren kennen of met bekenden weer eens bij te praten over diverse onderwerpen. 
Wanneer:      vrijdag 10 november 12.30-14.30 uur
Waar:            Het Dommelhuis, Kerkplein 5 in Son

Voor jonge mantelzorgers (tot 25 jaar) is er een speciaal programma. Mochten jongeren tussen 18-25 liever aansluiten bij de lunch of het diner i.p.v. de feestavond, dan zijn ze daar van harte welkom.

Feestavond: een feestelijk welkom met een mocktail. Een gevarieerd programma met DJ, creatieve hoek, spellen en een verrassingsact. Natuurlijk met lekkere hapjes en drankjes en na afloop een goodiebag.Een leuk moment met leeftijdsgenoten uit het dorp.

Wanneer:   vrijdag 10 november
                  19:00-20:30 uur  voor 8 t/m 12 jaar (basisschool jeugd) 
                  20:30-22:00 uur voor 13-18 jaar & 18+ 
Waar :        Zaal De Zwaan, Markt 9 in Son

Aanmelden 

Aanmelden kan tot 1 november: steunpuntmantelzorg.sonenbreugel@levgroep.nl of telefoon 0499 47 53 61