Datum

Samen zijn wij LEVgroep - Verbinden zit in ons DNA - Bekijk het filmpje!

Inhoud

LEVgroep is een brede welzijnsorganisatie en staat voor leven en verbinden. En dat is precies wat wij doen. Wij verbinden mensen met elkaar in gezinnen, buurten, wijken en organisaties. Wij zijn er om mensen te inspireren, te ondersteunen en mee te laten doen in onze samenleving. 

Bekijk het onderstaand filmpje over LEVgroep waarin onze directeur Jolanda Teeuwen en onze buurtcoach Judith Cuijpers vertellen over wat wij aan onze inwoners te bieden hebben vanuit LEVgroep en hoe onze inwoners zich kunnen verbinden aan ons. 

Video URL

Wie zijn wij?

💜LEV betekent hart (in het Hebreeuws). Wij zijn medewerkers, vrijwilligers en stagiaires met een passie; we werken vanuit ons hart en zetten ons graag in voor een ander. Wij zijn creatief, zien kansen en hebben lef. Wij staan graag dichtbij onze inwoners en organisaties en doen daarvoor wat nodig is.

🧡 Wij zijn ook een lerende organisatie: samen kennis delen en talenten ontwikkelen, samen in beweging blijven, samen successen beleven en elkaar inspireren. Fouten maken mag, wanneer we ervan kunnen leren. Wij zijn trots op elkaar en op wat wij samen bereiken met onze inwoners.

💛 Wij voelen ons verantwoordelijk voor wat wij doen en wij zijn niet bang om in de spiegel te kijken. Wij zijn een plek waar iedereen graag komt en zich welkom voelt. Wij zeggen wat wij doen en wij doen wat wij zeggen. 

💚Verbinden zit in ons DNA. Wij zijn verbinders en wij werken graag samen met andere organisaties om ons hard te maken voor onze inwoners. 

 

Verder willen wij graag onze speciale dank aan Dit is Helmond geven, omdat zij dit mooi filmpje voor ons hebben gemaakt! Heel erg bedankt voor jullie geweldige inzet!