Datum

Mantelzorgverwendag Son en Breugel

Inhoud

Op 10 november is de Dag van de Mantelzorg. Helaas kon deze afgelopen jaar niet doorgaan maar inmiddels kunnen we met veel blijdschap laten weten dat het nu ingehaald gaat worden en we kijken er naar uit! 

Mantelzorgverwendag op vrijdag 13 mei

Alle ingeschreven mantelzorgers bij het Steunpunt Mantelzorg hebben een uitnodiging ontvangen en er zijn al aanmeldingen binnen gekomen. Bijgaand de flyer met het programma en invulling.

Genieten van wat lekkers, muzikaal optreden, uitwisseling met elkaar, activiteiten die jong en oud aanspreken. We hopen dat de mantelzorgers uit het dorp zullen genieten van het programma en zich hierdoor gewaardeerd en gesteund voelen, zich verbonden voelen met gelijkgestemden en de weg weten te vinden als zij wat nodig hebben.

Heb jij je nog niet aangemeld? Ga dan naar de betreffende agendapagina en klik op de knop Mail ons. Zet in de omschrijving Mantelzorg verwendag en mail je naam, adres en telefoonnummer. 


Ben jij nog niet bekend bij het steunpunt, maar wel mantelzorger? Neem dan contact op met het Steunpunt Mantelzorg via steunpuntmantelzorg.sonenbreugel@levgroep.nl

TOT 13 MEI !