Chill-in Son en Breugel

Heb jij behoefte om met leeftijdsgenoten te chillen en leuke dingen met elkaar te ondernemen?

Mei 2024: start nieuwe groep


Uitstromers van de eerdere groep gaan mee vorm geven aan de nieuw te vormen groep. De komende periode worden kennismakingsgesprekken gevoerd en kan er aangemeld worden. Het jongerenwerk zal dit aanbod actief promoten via allerlei kanalen en op verschillende locaties.

Interesse in deze groep? Meld je aan: marieke.schoenmakers@levgroep.nl  / 06 10 85 38 42

Het jongerenwerk in de gemeente Son en Breugel organiseert één keer in de twee weken een ‘Chill-in’ bijeenkomst voor jongeren van 16 tot en met (ongeveer) 24 jaar oud. Lekker even jezelf zijn, te chillen met leeftijdsgenoten/vrienden en je verhaal kwijt te kunnen.

Bij een ‘Chill-in’ avond is altijd een gezellige en enthousiaste jongerenwerker aanwezig die jou probeert thuis te laten voelen in het jongerencentrum. Wanneer jij het lastig vindt om zelfstandig op anderen af te stappen, dan kan een jongerenwerker jou hierbij ondersteunen! We vinden het belangrijk dat jij je veilig voelt, op je gemak bent en dat je - vanuit dit gevoel - kleine stappen durft te maken buiten je comfortzone om in contact te komen met leeftijdsgenoten.

Een 'Chill-in' avond is anders dan een inloopavond. Bij een inloopavond kunnen jongeren het jongerencentrum in- en uitlopen en je weet nooit wie er precies allemaal binnen zijn. 

Bij de ‘Chill-in’ bijeenkomsten vinden we het belangrijk dat er meer duidelijkheid en structuur is. Wanneer je deelneemt aan de Chill-In bijeenkomsten ben je onderdeel van een groep en wordt er ook van je verwacht dat je deelneemt aan de bijeenkomsten Het kan natuurlijk altijd zijn dat je een avond niet kunt, dan laat je het ook altijd even weten. 

Ik doe mee!

Lijkt het jou leuk om in contact te komen met leeftijdsgenoten uit Son en Breugel?
Neem dan contact op met één van de jongerenwerkers. We begrijpen dat het spannend kan zijn om de eerste aantal keer naar het jongerencentrum te komen, maar eenmaal in de Chill-In zul je merken dat iedereen welkom is, andere deelnemers geïnteresseerd zijn in wie jij bent en jij jezelf mag zijn.
 

Lijkt dit je interessant, of wil je meer weten? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Onze contactgegevens vind je hieronder.

Marieke Schoenmakers:  marieke.schoenmakers@levgroep.nl  / 06 10 85 38 42

 


 

 

Neem contact op met onze specialisten

Marieke Schoenmakers Jongerenwerk LEV Son en Breugel

Marieke
Schoenmakers

Jongerenwerker