statushouder mohamed vindt werk
Datum

Mohamed, statushouder, werkt als vrijwilliger bij LEVgroep en vindt een betaalde baan door zijn inzet!

Inhoud

Mohamed woont als statushouder sinds een tijdje met zijn gezin in Son en Breugel. De Nederlandse taal heeft hij al goed onder de knie en hij wil graag aan het werk. Hij startte als vrijwilliger bij LEVgroep en wij zijn heel blij met hem als vrijwilliger.

We hebben naar elkaar uitgesproken dat wij veel van hem leren en hij ook van ons. Graag zou hij de stap naar betaald werk willen zetten. En we vinden dat het een hele goede stap is, aangezien mensen door middel van betaald werk echt de kans hebben om zelfstandig en zelfredzaam te zijn. Het is even een zoektocht welk betaald werk goed bij hem zou passen. Toch pakt hij dit allemaal zelf op.

Hij is blijven solliciteren. We hebben hem hierbij niet actief begeleid, want hij is heel zelfredzaam en dat is ook het doel van LEVgroep. Als hij ernaar vroeg, hebben wij hem wat tips gegeven. Wij hebben hem een positieve feedback gegeven waarin zijn talenten en kwaliteiten benoemd werden. Door zijn pro-actieve inzet is het hem gelukt om een goede betaalde baan te vinden.

*Wegens privacy gebruiken we voor dit verhaal een fictieve naam en een stockfoto.

Vind je dit een goed verhaal?

LEVgroep is volop in beweging en heeft meer verhalen voor je verzameld. Neem gerust een kijkje.

Alle verhalen